آشپزی با قلم زنجبیل: دستورالعمل‌های خوشمزه و پرخاصیت
نوشته شده توسط : ghazale

قلم زنجبیل، با نام علمی *Zingiber officinale*، یکی از ادویه‌های پرکاربرد در آشپزی ایرانی و جهانی است. این گیاه نه تنها به‌عنوان یک طعم‌دهنده، بلکه به‌عنوان یک داروی گیاهی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این مقاله به بررسی کاربردهای آشپزی قلم زنجبیل و نحوه استفاده از آن در غذاهای مختلف می‌پردازیم.

برای خرید عمده قلم زنجبیل با بهترین کیفیت و قیمت و مشاوره رایگان یا کسب اطلاعات بیشتر درباره بالسی و محصولاتش، می‌توانید با شماره تلفن 09128939218 تماس حاصل فرمایید.

 

دستور پخت سوپ قلم مجلسی با زنجبیل

 

سوپ قلم یک غذای مقوی و خوشمزه است که با استفاده از عصاره قلم و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود. در این دستور، از زنجبیل به‌عنوان یک طعم‌دهنده استفاده می‌کنیم.

قلم زنجبیل

مواد لازم برای سوپ قلم مجلسی با زنجبیل

 

 

  1. عصاره قلم: 1 پیمانه
  2. جوپرک: 3/1 پیمانه
  3. سیبزمینی:1 عدد
  4. هویج: 2 عدد
  5. سبزی سوپ: به میزان لازم
  6. پیاز: 1 عدد
  7. رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  8. زنجبیل: 1 قاشق چای‌خوری
  9. نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  10. آبلیمو: به میزان لازم

 

طرز تهیه

 

1. تهیه عصاره قلم: قلم را همراه با هویج، پیاز، ساقه کرفس و سیر خردشده در آب جوش قرار دهید. قابلمه را به‌مدت 10 ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا عصاره قلم به‌خوبی دربیاید.

2.پخت سوپ: پیاز خردشده را در مقداری روغن تفت دهید. سپس هویج و سیبزمینی نگینی خردشده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. رب گوجهفرنگی و زنجبیل را همراه با ادویهجات دلخواه و نمک اضافه کنید.

3. اضافه کردن عصاره قلم و جو پرک: عصاره قلم و مقداری آب را به قابلمه اضافه کنید. جو پرک را نیز به مواد اضافه کنید و اجازه دهید سوپ روی حرارت ملایم پخته شود.

4. تکمیل سوپ: پس از آنکه سوپ جا افتاد، طعم آن را بچشید و در صورت نیاز به آن فلفل و نمک اضافه کنید. سپس سبزی سوپ و آبلیمو را به آن اضافه کنید.

 

 

دستور پخت چای زنجبیلی

 

چای زنجبیلی یک نوشیدنی گرم و معطر است که به‌صورت سنتی در بسیاری از کشورهای آسیایی مصرف می‌شود.

مواد لازم برای تهیه چای زنجبیل چیست؟

 

  1. زنجبیل: 2 حبه
  2. آب: 2 لیوان
  3. عسل: به میزان دلخواه
  4. لیمو: 1 عدد

 

طرز تهیه چای: زنجبیل را به‌صورت رنده شده در آب جوش بیندازید و به‌مدت 5 تا 10 دقیقه بگذارید تا دم کند.

 

 

 

 

جمع‌بندی

قلم زنجبیل یک طعم‌دهنده شگفت‌انگیز در آشپزی است که نه تنها به غذاها طعم و بوی منحصر به فردی می‌دهد، بلکه به‌عنوان یک داروی گیاهی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. با توجه به خواص درمانی و استفاده‌های آشپزی متنوع آن، قلم زنجبیل یک گزینه عالی برای هر آشپز است.

 





:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 21 فروردين 1404 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: